Privacy Statement Frieslanduitstapjes

Conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is Frieslanduitstapjes verplicht om aan te geven welke persoonsgegevens via onze website worden verzameld en hoe deze worden gebruikt.

In dit algemene Privacy Statement delen we daarom mee hoe wij gegevens van bezoekers van de website verzamelen, namelijk op de volgende manier:

  • Het creëren van een account (nog niet van toepassing, wel bij een afgesloten deel)
  • Het zenden van een e-mail aan Frieslanduitstapjes
  • Door gebruik te maken van onze website of onze social media
  • Door in te schrijven op onze nieuwsbrief (nog niet van toepassing)

Wij maken gebruik van deze gegevens om onze website te verbeteren en om onze klanten en leden een betere dienstverlening, marketing en ondersteuning te kunnen bieden.

 

1. OVER FRIESLANDUITSTAPJES

Frieslanduitstapjes is een onderneming die middels de website met dezelfde naam toeristische informatie verstrekt over Friesland. Daarnaast biedt de website ondernemers uit de toeristische branche in Friesland de gelegenheid hun producten en/of diensten te promoten.

Frieslanduitstapjes is verantwoordelijk voor alle gegevens die we over de bezoekers en deelnemers van de website verzamelen.

Frieslanduitstapjes is gevestigd aan de Tred 25, 8603DW in Sneek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer ………………..

 

2. HOE VERZAMELEN WE GEGEVENS

We ontvangen de gegevens altijd rechtstreek van u, bijvoorbeeld door:

  • Sturen van een e-mail aan Frieslanduitsapjes
  • Invullen van een formulier op de website
  • Betaling van facturen als u adverteert op onze website
  • Telefonisch
  • Via social media
  • Lidmaatschap van onze nieuwsbrief (nog niet van toepassing)

3. WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE

We verwerken (mogelijk) de volgende gegevens

  • Naam
  • Adres
  • Woonplaats
  • land
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Betalings- en factuurgegevens
  • Handelsnaam
  • IP adres (is dat in ons geval ook zo?)
  • Social media accountnamen
  • Geslacht
  • leeftijd

 

4. WAT DOEN WE MET DE GEGEVENS

We gebruiken de ontvangen gegevens voor:

  • het beantwoorden van aan ons gestelde vragen
  • het sturen van offertes indien een ondernemer wil adverteren op onze website
  • het sturen van een overeenkomst om deel te nemen aan Frieslanduitstapjes
  • het sturen van facturen

Daarnaast maken we gebruik van Google Analytics.

 

5. HET DELEN VAN GEGEVENS

Wij delen uw gegevens niet met derden

 

6. BEVEILIGING
Ter beveiliging van onze website zijn alle passende veiligheidsmaatregelen genomen. Bedenk echter dat internet nooit 100% veilig is.

Daarnaast zijn passende organisatorische en technische maatregelen genomen ter beveiliging van uw persoonsgegevens.

 

7. WELKE RECHTEN HEEFT U

U heeft recht op inzage van de gegevens die we over u hebben. Eventueel kunt u deze gegevens wijzigen of laten verwijderen.

U heeft recht op intrekking van verstrekte toestemming, denk aan het sturen van een nieuwsbrief of andere informatie.

U heeft recht op beperking van de verwerking van uw gegevens. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als we uw persoonsgegevens niet meer nodig hebben.

U heeft recht op bezwaar. Dit kan het geval zijn als u het niet eens bent met de manier waarop we uw persoonsgegevens verwerken.

U heeft recht op het indienen van een bezwaar over de manier waarop we met uw gegevens om gaan. Dit bezwaar kan worden ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wilt u gebruik maken van één van bovengenoemde rechten dan kunt u contact opnemen met …Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   (apart e-mail adres hiervoor maken)

 

8. WIJZIGINGEN

De mogelijkheid bestaat dat deze privacy statement moet worden gewijzigd. Kijk dan ook regelmatig of er wijzigingen zijn doorgevoerd.

Dit privacy statement is voor het laatst aangepast en gepubliceerd op 19 januari 2021.