GOLFEN IN FRIESLAND

Friesland mag zich verheugen in een grote belangstelling onder golfers uit het hele land. ben je op bezoek in Friesland en zelf ook een enthousiast golfer? Dan zijn dit de uitstekende Friese golfbanen waar je terecht kunt. Ook voor Pitch & Putt.


GOLFEN IN FRIESLAND

Friesland mag zich verheugen in een grote belangstelling onder golfers uit het hele land. Ook in de provincie zelf zijn maar liefst 6000 leden. Ben je op bezoek in Friesland en zelf ook een enthousiast golfer? Dan zijn dit de uitstekende Friese golfbanen waar je terecht kunt. Ook voor Pitch & Putt.


Het Friese platteland leent zich uitstekend voor een stevige wandeling. Hetzelfde geldt echter ook voor een uitdagende strandwandeling op de Waddeneilanden, een boswandeling of een stadswandeling met gids.


Een mooie fietstocht met een e-bike, met de mountain bike over het strand of door de bossen of met je eigen fiets door stad of dorp. Het uitgebreide knooppunten netwerk maakt iedere route en afstand mogelijk.


De populariteit van de golfsport is de laatste jaren flink gegroeid. Dat zien we ook in Friesland terug. Een aantal aantrekkelijke golfbanen en Picht & Putt banen maken ieder golfer enthousiast. 


Pitch & Putt

Pitch&Putt golf is er voor iedereen vanaf 8 jaar. Je hoeft niet ervaring te hebben, de diverse holes zijn tot 90 meter lang en iedereen is welkom. Friesland kent een drietal Pitch & Putt golfbanen.

Pich & Putt Golf Leeuwarden

Pitch & Putt Golf Leeuwarden is een landelijk gelegen 18 holes golfbaan. Deel hier je passie met vrienden of familie zonder golfervaring en laat hen kennis maken met het golfspel.


Pitch & Putt Golf Koudum

De schitterende 18 holes golfbaan is gelegen in het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland. Lengteverschillen, vijvers, bomen en zandbunkers zorgen ervoor dat elke hole uitdagend is.


Pitch & Putt Golfbaan Esonstad

De 18 holes golfbaan bestaat uit twee 9 holes banen met elk een eigen uitstraling en uitdaging. Ze zijn ingepast in het karakteristieke Friese landschap en het waterrijke Lauwersmeer.


Volg ons en mis niets: